Muzikë

Kënga më e re!

Subscribe

RRETH TIRIT

Tiri Gjoci (lindur, 5 nëntor 1993) është kantautor shqiptar.  Ka filluar të jetë pjesë e skenave që në moshën 14 vjeçare. Pjesëmarrës në kompeticione të ndryshme; Fitues i çmimit të Parë “The Voice of Albania 5” 2016, si edhe fitues i çmimit “Grupi më i mirë” Kënga Magjike 2014. Zëri është dhurata më e bukur që zoti i ka falur. I motivuar dhe i frymëzuar çdo ditë nga fansat e tij, Tiri premton se do të vijë së shpejti me materiale muzikore të reja.
Aktualisht numëron 11 materiale muzikore dhe sapo ka publikuar Hitin e radhës “Zemër”.
• Zhaner: Pop, Alternative, Blues, Pop-rock,Dance-Hall.
download
Tiri Gjoci song

FITUESI I THE VOICE OF ALBANIA 5

1

“GRUPI MË I MIRË” KËNGA MAGJIKE 2014

Regjistrohuni ketu për të marrë njoftime mbi eventet me te fundit te Tirit

Emër*

Email*